~ Workshop vragen en meer

  • Voor wie zijn de workshops bedoelt?
De workshops zijn voor iedereen. Dus ook als je vind dat je niet creatief bent of de kennis niet hebt. Het is juist een leuke manier om op een simpele wijze kennis te maken met de producten van Stampin' Up!®.


  •  Zijn er kosten verbonden aan een workshop? 
Als u een workshop wilt vraag ik 4,50 per persoon per workshop. Deze worden na de workshop in minderin gebracht als u een bestelling plaatst van minimaal €25,-.
Als u beslist om een workshop bij u thuis te gaan geven bent u de "Hostess" u ontvangt van mij een gratis catalogus  maar dat is niet alles....
gebaseerd op de verkoop van uw workshop, kunt u ook nog gratis Stampin'Up!® producten van uw keuze verdienen door middel van "gastvrouwen-euro's". (Bij een omzet vanaf 200 euro.)

  • Wat houd het nou in een workshop organiseren?
Lijkt het u leuk om samen met vrienden, vriendinnen, familie en/of bekenden creatief bezig te zijn? 
Laat het mij dan weten. Ik neem vooraf contact met u op wat u in gedachten heeft. Ik vraag van u dan een groep van minimaal 6 personen, een grote werktafel om aan te werken en een mogelijkheid om mijn spullen uit te stallen. Na het nuttigen van wat drinken gaan we beginnen met de workshop.
Onder mijn begeleiding gaan we verschillende technieken uitproberen met de exclusieve producten van Stampin' Up!® 

  • Ik wil graag een workshop maar krijg niet genoeg mensen bij elkaar of heb de ruimte niet?
Mocht dit het geval zijn laat het mij dan weten. Regelmatig wil ik thuis of in mijn werkstudio een workshop organiseren in Kraggenburg. Tijdens deze workshop maakt u ook een project en krijgt u ook dezelfde begeleiding als dat ik bij u thuis was gekomen. Het enige verschil is wel dat ik hier een kleine vergoeding voor vraag. Wanneer deze workshops gevolgd kunnen worden hangt af van de belangstelling maar mocht ik daar meer over weten komt het op de blog te staan.


  • Ik wil graag een workshop maar ik vind de afstand naar u toe te groot?
Mocht dit het probleem zijn laat het mij dan ook weten. We zitten als demonstratrices in een team dus er zijn meerdere dames in verschillende woonplaatsen beschikbaar.


Mocht u vragen hebben neem dan contact met me op!!!